Zita mondta, honnan vegyek olcsó babakocsit

olcsó babakocsi

Az édesanyám megrögzötten hisz a kínai orvoslásban, gyógymódokban, gyógynövényekben és egyebekben. Amikor kicsi voltam, nem igazán vitt sohasem orvoshoz, mindig kotyvasztott valamit, és azzal kúrált. Csak a természetes összetevőkben hisz, szerinte nem kellene gyógyszert használnunk, mert az csak mérgezi a szervezetünk. Én valamennyire egyet is értek azzal a részével, hogy sok gyógyszert szedni bizony nem jó, viszont a gyógyszerrel úgy vannak az emberek, hogy nem jó kedvükből teszik, hanem mert muszáj, és ha muszáj akkor muszáj. Anyámnak az volt a szerencséje, hogy egy megfázásnál nagyobb bajom sosem volt kiskoromban, és általában amúgy is, magamtól is meggyógyultam köszönhetően az egészséges étkezésnek, meg a sok sportnak amit egész életemben űztem.

Azonban most más a helyzet, ugyanis mióta kiderült, hogy terhes vagyok, át kell gondolnom, hogy mit hogyan fogok csinálni. Legalább is , át kéne, ugyanis van egy minta amit anyámtól kaptam, de vajon az jó-e és mindent jól csinált-e anyám? Valószínűleg mindent azért éppen nem. Meg ott van a férjem is, aki nem tartja helyénvalónak a kínai orvoslást, és szerinte anyám nem jó példát mutatott nekem. Én vagyok a középút, aki most őrlődik. Nos, ami azt illeti nem csak a jövőbeni betegségek miatt őrlődöm, hanem jelenleg amiatt is, hogy mit kell beszerezni addig amíg várjuk a baba érkezését. Egy barátnőmmel, Zitával beszélgettem a minap, ki akartam kérni a tanácsát, ugyanis Zitának már két gyereke is van.

  • A legfontosabb talán egy jó babakocsi beszerzése!
  • De hol találok én jó babakocsit?
  • Én ismerek egy helyet, ahonnan én is vettem, és nagyon olcsó babakocsik vannak még mindig, rendkívül jó minőségben! És nagyon könnyen kezelhetőek is ráadásul!
  • Jól hangzik, megnézem én is!

Zita jól mondta, amint felmentem a honlapra, már láttam, hogy milyen designos, csúcs technológiás babakocsik vannak elérhető áron. Nagyon sok típust látta, végül egy multifunkciós 3 az 1-ben babakocsit választottam ki, mert nagyon szép, elegáns és mégis modern kialakítása volt. Azonkívül mivel a legjobban szerettem volna az érkező kis tüneményemnek, figyelembe vettem, hogy UV szűrős legyen, mivel szeretném megvédeni a gyereket a káros UV sugárzástól, és magas minőségű, pamut belsővel rendelkezzen. A legfontosabb a biztonság, így a babakocsin 5 pontos biztonsági öv van, így bárhová mehetek majd vele, nem kell aggódnom, hogy kicsúszik a gyerek. Számomra ezek nagyon fontos dolgok egy babakocsiban, és szerencsére a kiválasztott babakocsi mindegyik tulajdonsággal rendelkezik. Így nem is totojáztam tovább, rögvest megrendeltem.

Nem kellett sokat várni, és máris kihozták! A kirendelt babakocsi még jobban nézett ki, miután összeszereltük, mint a képeken! Nagyon örültünk neki! Írtam is egy köszönő levelet a szolgáltatónak, aki rögvest visszaírt, hogy nagyon örülnek és máskor is állnak rendelkezésünkre.

A szép babkocsit megmutattam természetesen Zitának is, aki szerint jót választottam és nagyon tetszett neki. Mondtam neki, hogy alig várom, hogy megérkezzen a baba, mert akkor majd együtt tudjuk vinni sétálni, meg minden! Mindig is ez volt a vágyam, hogy együtt vihessem a barátnőmmel sétálni a gyermekünket, és közben hasznos tanácsokat oszthassunk megy egymással. És immár a gyerek még meg sem született, Zita már is ellátott engem egy hasznos jó tanáccsal! Ez már valami, a jó barátság örökké tart!

Blog