A nyomtatónak is kell a törődés

Már egy ideje egyre halványabban nyomtatott a nyomtatónk a patikában, így amikor az egyik törzsvendégünk megérkezett, akiről tudom, hogy IT-s egy nagy cégnél, megkérdeztem honnan szerezhetnék be HP tintapatront gyorsan és jó áron hozzá? Helyes volt a tippem, azonnal tudott is segíteni és a nyomtatoalkatresz.hu oldalt ajánlotta.

Amint elment az utolsó vásárló is, rögtön felmentem a nyomtatoalkatresz.hu-ra. Hatalmas a kínálatuk! Tartanak kisebb és nagyobb márkákat egyaránt, tintapatronok, lézerkellékek és fotópapír minden mennyiségben, érzésem szerint a világ összes létező nyomtatójához. Márkák és típusok szerint van rendszerezve a webshop, így hamar megtaláltam hol van a  mi nyomtatónkba való HP tintapatron és már tettem is a kosárba. Minden színből vettem, így a rendszer kedvezményes árat számolt rá. Remek ajánlat ugyanis a nyomtatoalkatresz.hu oldalon, hogy nem csak kettő vagy három azonos termékre érvényesíti a kedvezményeket, hanem különböző termékekre összevonva is. Emellett pedig még a kiszállítás is ingyenes értékhatártól függetlenül. A legközelebbi rendelés előtt pedig megbeszélem majd a főnökömmel, hogy rendeljünk inkább utángyártott tintapatront, mert akkor még kedvezőbb az ár.

Előreutalással rendeztem is a végösszeget és GLS kiszállítást kértem rá. Szerencsére minden termék mellett zöld pipa volt a státusz, így a kiszállítás várhatóan egy-két munkanapon belül meg is fog történni. Addig pedig remélem, kitart a mostani patron még. Hiába no, néha a nyomtatónak is kell egy kis törődés.

Blog