Van gyógymód a flottakezelésre is!

Ha az ember az orvoslással foglalkozik, legyen szó akármilyen területről, akarva akaratlanul is belefut olyan problémákba, kérdésekbe a páciensei által, amire ő maga sem tudja a megoldást, vagy a választ. Szerencsére ez esetben nem köt a hippokratészi eskü, így leíratom, hogy hogyan igyekeztem a kínai orvoslás gyógymódjait felhasználva a következő területen segíteni.

Van egy páciensem, aki rendszeresen jár hozzám akupunktúrás kezelésre, akivel nem csak a fizikai kezeléssel, de különböző feszültségeit okozó problémák megtalálásával is foglalkozom.

Ez a probléma pedig nem más volt, mint a céges ügyintézés azon belül pedig milyen érdekes, kiderült, hogy a flottakezelés. Nem is kell mondanom, hogy nem vagyok szakember, de egy orvos még azt is megpróbálja meggyógyítani, amit az ő eszközeivel nem is feltétlenül lehet. Fontos minden esetre, hogy megtaláltuk a probléma forrását és volt is min elindulni.

Elmesélte, hogy a flottakezelés milyen rettenetesen nehéz és bonyolult módon történik. A rengeteg egyedi igény és a más és más szempontok megismerése, hogy a flottakezelés a legegyszerűbb és legmegfelelőbb módon működjön.  Nagy szerencsére talált egy flottakezeléssel  foglalkozó céget, akik egy 5 részes levélsorozatban írják le a kis- és középvállalkozóknak a leg pénztárcakímélőbb módot a céges flottájuk kezeléséhez. Egészen az autók típusának kiválasztásán át a megfelelő üzemanyag fogyasztáson át a finanszírozásig, mindent leírnak.


Azt mondat, hogy mindenképp belevág és végig megy az 5 részen, mert úgy érzi, hogy ez végre segít a megoldásban és így végre ez a stressz faktor megszűnik.

Azt kell, mondjam, hogy úgy tűnik bevált neki a dolog. Mert a következő kezelések alkalmával már csak akkor jött fel a téma, ha én rákérdeztem, ő pedig széles mosollyal és elégedettséggel válaszolta, hogy minden a legnagyobb rendben, sikerült megtalálnia a gyógymódot a flottakezelés problémára, így lényegesen csökkent a feszültség.

Ebből is látszik, hogy sokszor hiába az orvos tudomány, sokszor a leghétköznapibb dolgok tudnak a legtöbbet segíteni ahhoz, hogy az ember egészsége megfelelően működjön, és problémamentes életet folytathasson.

Blog