Kedvenc rendelőm új helyre költözik

Itt nyugaton túl sokan nagy szkepszissel vannak a kínai orvoslás iránt, de bevallom, én már hosszú évek óta igénybeveszem a különböző módszereiket, és nekem egyértelműen bevált. Rendszeresen járok akupunktúrás kezelésre, és tulajdonképpen elég jó, szinte baráti viszonyt ápolok azzal, aki ezeket a kezeléseket végzi rajtam, mindig hozzá járok.

Ő osztotta meg velem az információt, hogy hamarosan új helyre költöznek, máshová helyezik át a székhelyüket. Rákérdeztem, hogy mi lesz azzal az ingatlannal, ahol jelenleg fenntartják a rendelőt, és kiderült, hogy eladják, sőt igazából már meg is van a vevő, csak még el kell intézni egy apróságot, ami menet közben derült ki. Ez pedig az energetikai tanúsítvány, amely bármilyen ingatlan eladásához feltétlenül szükséges. Azért fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen az ingatlan energetikai besorolásával, vagyis, hogy tudja mire számítson a energia-használatból adódó költségeket illetően, és ennek fényében tudjon dönteni.

energetikai tanúsítvány ára

Pár nappal ezelőtt léptek kapcsolatba az E-tanúsítás munkatársaival, akik 24 órán belül vállalják az energetikai tanúsítvány kiállítását, méghozzá igen kedvező áron. Az energetikai tanúsítvány ára egyrészt függ az épület jellegétől, attól hogy házról vagy lakásról van-e szó. Másrészt pedig attól, hogy az adott ingatlan milyen méretű. Az E-tanúsítás pontos árairól a honlapon keresztül lehet tájékozódni, és érdemes gyorsan kapcsolatba lépni velük, mert jelenleg egy rendkívüli akciót ajánlanak. A gyorsaságukért pedig nem számolnak fel plusz költséget.

Arról nem is beszélve, hogy amennyiben nem lennél elégedett a szolgáltatással, visszatérítik neked az energetikai tanúsítvány árát. Azt hiszem, a tény, hogy ezt vállalják, már önmagában garancia a minőségre, de vannak egyéb okok is, amelyek miatt érdemes őket választani. 

Ilyen például az, hogy a leadott rendelést bármikor, azonnali hatállyal és kötöttségek nélkül vissza lehet mondani, valamint az, hogy ajándékként a szolgáltatás mellé kapunk egy Ingatlan Kisokost is, amelyben ingatlanokkal kapcsolatos, hasznos információkról olvashatunk. 

Személy szerint nagyon örültem a hírnek, hogy új helyre költöznek, mert bár szeretem a mostanit is, a parkolás ezen a környéken elég nehézkesen megoldható, főleg akkortájt, amikor én ráérek elmenni hozzájuk. Ezen felül pedig nagyon szeretem a változatosságot, úgyhogy kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az új hely.

Blog