Mióta leon papucsot használok, nem fáj a lábam

leon papucs

Tudtad, hogy a kínai orvoslás szerint több olyan nyomópont is található a testünkön, amelyek megnyomásával, masszírozásával csökkenthető a fájdalom? Egy másik érdekesség, hogy a kínai orvoslás a lábon megjelenő visszerekből azt feltételezi, hogy a lép gyengén működik. A lép működését mindenképp érdemes kivizsgálni, de hogyha egyszerűbb lábelnehezedésről van szó, akkor a nyomópontok használatával csökkenthető a fájdalom. Természetesen, hogyha ez a fájdalom nem múlik el, akkor mindenképp orvoshoz kell fordulni.

Ha már előhoztam a láb témát, elmesélem nektek, hogy melyik az a papucs, amit én előszeretettel használok. Ez egy olyan papucs, aminek a használata mellett nincs szükség semmilyen orvoslásra, mivel nem fáj benne a lábam. Azért is szeretem, mert nagyon sokoldalú márkáról van szó. Többféle fazonban és színben elérhető a leon papucs, amit a Cipőmarketen szoktam beszerezni. Bár nekem sok ismerősöm azt hiszi, hogy csak női papucsot forgalmaznak, de férfi papucs is megtalálható a webshop kínálatában a Comfort leon papucs kategóriában.

Ami pedig nagyon fontos, hogy anatómiai bőr talpbetéttel készülnek, aminek előnye, hogy sarokemelést biztosít, valamint a láb közepét is alátámasztja. Amikor más típusú papucsot használtam, akkor mindig fájt a lábam a nap végére, viszont a leon papucs használata óta már elmúltak ezek a fájdalmak, és amikor ezt a papucsot használom, akkor nem is térnek vissza. Azt olvastam egyébként a gyártóról, hogy igyekszik folyamatosan figyelni a vásárlói igényekre, és ehhez igazítja a papucsoknak a fazonját, a színét, a megjelenését. Ahogy említettem, én a Cipőmarketen szoktam megvásárolni a cipőimet, illetve ezeket a leon papucsokat is, amiből több mint hét oldalnyi érhető el a kínálatban. Ezek vegyesen női és férfi papucsok, amiket egyszerűen le lehet szűrni nemre, színre, méretre, kedvezmény mértékére, sarokmagasságra és árra. Annak ellenére, hogy anatómiailag kialakított lábággyal rendelkeznek, nem kell attól aggódni, hogy ne lennének divatosak, nem csak olyan papucsok találhatók a kínálatban, amelyeket inkább csak bent használna az ember lánya, nagyon sok divatos papucs és szandál is szerepel a Leon Comfort papucsok között.

Nyáron nagyon szoktam szeretni a lyukacsos felső résszel ellátott papucsokat, amik nagyon jó szellőzést biztosítanak a nyári melegben. Ráadásul ezeknek van egy olyan pántjuk is, aminek segítségével személyre lehet szabni a méretet, így mindig a lábfejemhez tudom igazítani, és nem lépek ki belőle. Amikor legutóbb vásároltam ilyen papucsot, akkor tíz százalék kedvezmény volt a webáruházban rá. De egyébként is érdemes mindig követni a kínálatot, mert sokszor találni leakciózott papucsokat és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a papucsok mellett cipők, csizmák, táskák, övek és pénztárcák is bőven akadnak az oldalon.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon mennyibe is kerül egy ilyen papucs. Nagyban függ attól, hogy milyen fazonról, típusról van szó, de végeztem egy kis kutatást a Cipőmarketen, ahol arra jutottam, hogy a női papucsokhoz néhány ezer forinttól már hozzá is lehet jutni, a teteje pedig tizenöt ezer forint körül mozog, persze attól is függ ez, hogy épp van-e akció a webáruházban. A férfi papucsok is hasonló intervallumban mozognak, mint a női papucsok. A méreteket tekintve a nők 35-ös mérettől a 42-es méretig tudnak választani maguknak papucsot, míg a férfiak 41-es mérettől a 46-os méretig találhatják meg nekik való papucsot. Fontos, hogy ezek az adatok a webáruház akkori állapotát tükrözik, amikor megírtam ezt a bejegyzést, de ezeket könnyedén lehet csekkolni bármikor.

Ha még nem ismered ezt a webáruházat, akkor annyit elmondok róluk, hogy ők voltak azok, akik az elsők között cipők, papucsok, csizmák, szandálok online értékesítésével és forgalmazásával kezdtek foglalkozni. Tehát nem egy olyan cégről van szó, ami most indult, hanem sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Azon kívül, hogy országos házhoz szállítást biztosítanak, személyes átvételre is lehetőség van több városban, így, hogyha a váci, esztergomi, szombathelyi vagy győri vagy, akkor személyesen is át tudod venni a megrendelésedet. De egyébként a kiszállítás díja sem magas, hiszen egységesen csupán ezer forintot kérnek el a házhoz szállításért.

Blog