Egy kínai gyógyterapeutának is szüksége lehet mobiltelefon kiegészítőre

Már elég régóta nem jelent számomra problémát, ha egy ajándékot kell kiválasztanom és megvennem egy szerettemnek, barátomnak, vagy akár csak egy kollégámnak. Néhány éve ugyanis felfedeztem egy oldalt, ahol egyszerűen minden megtalálható.

De komolyan.

Nem tudsz nekem olyan tárgyat, játékot, használati eszközt, vagy élvezeti cikket mondani, ami ne lenne ott ezen az oldalon. Ohó, és nem csak egy féle van ám mindenből, amire csak rákeresel, hanem számtalan!

És, hogy mit tud még?

Hát, barátom, például azt, hogy van egy termék, például te azt hiszed, hogy az csak egy mobiltelefon és kész. Aztán rákeresel a mobiltelefonra ezen az oldalon és még sokkal-sokkal több dologra hívja fel a figyelmedet: mobiltokokra, mobiltartókra, töltőkre, tehát mobiltelefon kiegészítőkre, és olyasmikre, amikre nem gondoltad volna, hogy szükséged lehet, de most már tudod, hogy az kell neked, mert hasznos, mert nélkülözhetetlen.

Az egyik haveromnak is ezen az oldalon találtam meg a születésnapi ajándékát. Nem estem kétségbe, ahogy már évek óta nem esem, ha valamilyen jeles alkalomra kell elővarázsolnom egy szuper ajándékot, hiszen az előbb felsorolt okokból kifolyólag gyakorlatilag lehetetlen, hogy ezen az oldalon ne találj valami szuper hasznos, vagy vicces cuccot.

Na szóval: ez a haverom egy ideje már elkezdett a kínai orvoslással hobbi szinten foglalkozni. Ezért úgy gondoltam, hogy valami ehhez hasonlóra keresek rá. Szuper egyébként a keresőfelülete és az előzetes összeállításai, én első sorban ezért is lettem rajongója.

(Ugyanis három éve az unokaöcsém elballagott, amire állítólag illik vinni valami ajándékot. Hát, megmondom az őszintét, halvány lila dunsztom nem volt róla, hogy mit vehetnék neki. Itt viszont csak beütöttem, hogy ballagás, beállítottam az árat, mert azt is lehet… csak mondom és máris válogathattam a zseniálisabbnál zseniálisabb szövegek között. Le voltam nyűgözve.)

Szóval úgy készültem, hogy csak felmegyek ide és beütöm, hogy kínai orvoslás, vagy valami hasonló. Kereshettem volna érdeklődési körre is, vagy nemre, de én most tudtam, hogy milyen opcióra van szükségem. Ki is választottam egy szép medált, amivel díszítheti otthon a falát, de még csak félretettem a kedvenceim közé, valami isteni sugallatra.

Aztán, másnap, mikor találkoztunk, (ez természetesen még nem a születésnapi bulija volt!) nagyon nekiveselkedett egy monológnak, hogy képzeljem el, neki szüksége van arra a valamire, ugye tudom, mire gondol, egy mobiltelefon kiegészítő, na, mi az? Hát mondjam már! Úgyhogy elkezdtem találgatni. Végül arra jutottunk, mert az izé nem volt számomra túl informatív, hogy elmeséli mihez kell.

Futás közben utálja a kezében tartani a telefonját.

Hát ilyen egyszerű ez! Kell neki egy válltartó, vagy egy szimpla mobiltartó, amit rácsatolhat a felső karjára futás közben, így a nincs veszélyben a telefon, nem izzadja össze és ráadásul még az időt és a tempót is tudja mérni vele.

Miután ezt kieszeltük, aznap este rögtön rá is kerestem egy ilyen mobiltelefon kiegészítőre az oldalon és meg is rendeltem. Aztán összeverdestem a kezeimet, hogy milyen ügyesen sikerült már megint megoldanom egy ügyemet. A medalion ötletét pedig elraktároztam magamnak a későbbiekre.

Blog