Az internet igenis jó forrása mindennek

Sokan mondták már, hogy ne a neten gyógyítsuk magunkat, pedig igenis, kifejezetten jó tippekbe lehet belefutni, amiket az orvos sem ajánl. De, mondjuk távoli kultúrákban használnak valamit, ami beválhat, csak a saját dokink még tényleg nem hallott róla…

Én sem kockáztatok, ha nagy a baj, viszont így is gyakran keresek megoldást, és szoktam gyakorta találni, tényleg.

Ugyanígy vagyok a vállalkozásom dolgait illetően is. A szekhelyszolgaltatas24.hu-n például találtam megfelelő, átmeneti székhely szolgáltatást Budapesten, amiről még a könyvelőm sem tudott! (Bár az én könyvelőm nem jó kiindulási alap, gyanítom már, hogy ő túl sok mindent nem tud, mert az internet viszont tele van ezzel a céggel, és mindenki dicséri – azt hiszem, könyvelőt is kell váltanom egyszer már)

És olyannyira jó lehetőségre leltem végül, hogy talán ez így már nem is lesz csak átmeneti, noha elsőre csak 6 hónapra kellett befizetni (és most egy plusz hónapot kap ajándékba mindenki, aki így tesz). Ide kattintva láthatjátok ti is, miről beszélek: székhely szolgáltatás budapest.

Csak, elképzelhető, hogy átjelentkezek cégen belül, a náluk a szintén elérhető újlengyeli székhelycímre, mert az ráadásul IPA-mentes székhely szolgáltatás nyúlt, Budapesten kívül ugyan, de a cégem számára olcsóbban. Maga az IPA-mentes verzió ugyan, mint csomag, drágább, de az iparűzési adófizetést elkerülve jobban jönnék ki év végére.

És ugyanúgy, mint a budai helyszínen (van pesti helyszín is), minden egyéb szolgáltatásukat megkapja bárki: küldemények átvétele, majd azokat elektronikusan eljuttatják számomra, a hatósági intézkedésekre (ha előfordulnak ilyenek) náluk kerül sor, lesz cégtáblám, ügyvédi segítség, tárgyaló havi egyszer ingyen.

Persze a legfontosabb mégis az, hogy a bejelentett lakcímem tisztázatlan átmenetileg, mert oda-vissza kellett személyes okok miatt költöznöm, tehát addig is be volt jelentve a vállalkozásom valahová. Gondolom hasonló cipőben kellett már másnak is ilyesmiért folyamodnia… Ugyanakkor azt is megértem, hogy bizonyos összeghatár felett az IPA, sokaknak eleve nagy dolog, ha nem kell kifizetni. Ez teljesen bevett egyes településeknél, Újlengyel is stabil önkormányzati háttérrel rendelkező, rengeteg céget fogadó lokáció. Úgy is mondhatnám, nem leszünk egyedül, ha oda “költözünk” látszólag. Látszik a weboldalon is a felsorolásból, hogy kik választották még (CIB, HP, stb. – hogy a nagyokat emeljem ki)

Szóval megint áldom az internetet, amiért megmentett. Segítek abban, hogyan döntsétek el ti is, hogy valami, amit találtatok, megbízható-e?!… A szekhelyszolgaltatas24.hu-t most vegyük ki a kalapból, mert róluk könnyű eldönteni. Ott a telefonszámuk is, és a “székhely szolgáltatás budapest” szavakra rákattintva sok hálálkodó, magyarázó cikket találtam magam is arról, hogy mennyi embernél bevált már. Ezt ti is látnátok, ha őket keresnétek eredetileg. Nem erre gondolok, mert róluk tényleg egy-kettőre megy a háttér feltérképezése. De bizonytalanabb szolgáltatásoknál jó ha figyelembe veszitek, hogy (és belegondolva itt megint etalon a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldala) a weboldalon látszik-e, hogy profi cég készítette, nem valami elavult formátumra épül… Logikus-e a tipográfiája, rávezeti-e az az érdeklődőt a lényegre, profin van-e megfogalmazva minden, hogy a laikus is értse?… Hisz akár egy szolgáltatás nem feltétlenül olyan, hogy akinek kell, rögtön ért is mindent belőle, minden elemét illetően.

A szekhelyszolgaltatas24.hu nagyon jó weboldal, azonnal elénk tár minden infót, vonzó design és színvilág jellemzi, eleganciát sugároz már maga a website is. Ezeket keressétek mindenkinél.

Ha egy szolgáltatás jó szolgáltatás, látni fogjátok a “reklámján” is, hogy költöttek rá, mert van miből rá költeni, és a szolgáltató kellően igényes ahhoz, hogy jó kivitelezőt találjon. Ez általában nálam el is dönti, hogy megadom-e, vevőként a bizalmat. Az eddig ismertetett esetben sem bánom, hogy megadtam! Mint mondtam, átmeneti szolgáltatást kerestem, de szerintem marad hosszútávú az együttműködésünk.

Blog