Kínából orvoslás, webshopból vitamin

Mindig érdeklődéssel olvasom a hagyományos kínai orvoslásról szóló cikkeket, írásokat a weben. Ott olvastam először arról az elképzelésről, hogy minden testi betegség, tünet, valami lelki eredetű problémában gyökeredzik. Hasonlóképpen gondolom én is. Szerencsére ritkán vannak egészségügyi problémáim, de ha elő is fordul ilyesmi, először mindig próbálok önvizsgálatot tartani, mielőtt orvoshoz, vagy a patikába mennék. Igyekszem sok folyadékot inni, heti 2-3x sportolni, kevés fehér lisztet és cukrot fogyasztani. Emellett mindig szedek étrendkiegészítőket és vitaminokat is, amelyekkel próbálom megőrizni immunitásomat és vitalitásomat.

A vitaminjaimat általában a LORD shopból szoktam beszerezni.  A LORD shop egy export-import kis- és nagykereskedelmi vállalkozás, amely jó minőségű és elérhető árú termékeket kínál. Fő profilja a vegyi áruk és a háztartási cikkek forgalmazása. Széles termékpalettával és kedvező árakkal várja látogatóit és vásárlóit.

Azért szeretem ezt a webáruházat, mert a szükséges étrendkiegészítőim mellett minden vegyi árut, tisztítószert megtalálok itt,ami a háztartásomban használatos. A webáruház kínálatából a vitaminok között a Jutavit termékeit lehet megvásárolni. Egyik kedvenc termékem a C+D3 vitamin, csipkebogyóval és cinkkel, ebből minden reggel veszek be egyet. A kiszerelése 100db-os tehát több mint 3 havi adagot tartalmaz, nagyon jutányos áron!  A gyerekeknek is innen szoktam rendelni a vitamint, persze nekik inkább a rágótabletta vagy a gumivitaminos kiszerelés az ami a legjobban tetszik és a legproblémamentesebben vehető be.

 Vitaminok mellett sok más hasznos dolog található itt, ha valaki olyan termékeket keres, amikkel szeretné megőrizni saját- és családja, gyermekei egészségét. Én nagyon szeretem a nedves törlőkendőiket, de innen szoktam szájmaszkot és fertőtlenítő hatású folyékony szappant is rendelni. Ezeken kívül is még számos dolog található a webáruházban, amire a család bármely tagjának szüksége lehet.  A teljesség igénye nélkül: pelenka és popsitörlő, tisztítószerek, mosogatószer, női-és férfi kozmetikumok állnak rendelkezésre. Folyamatos akciók vannak, például a pelenkáknál, ami számomra azért nagyon szimpatikus, mert tudjuk, hogy mennyire meg tudja terhelni az olyan családok kasszáit a pelenkaköltség, ahol kisbaba van. Egyes termékeket csomagokban is megvásárolhatunk, így sokkal költséghatékonyabb vásárlásokat bonyolíthatunk le.

A webáruház igazán esztétikus külsővel rendelkezik, felülete áttekinthető, használata gyors és egyszerű. A termékmenü kategóriái úgy vannak kialakítva, hogy ha egy konkrét dolgot keresünk, könnyedén rátalálhassunk. Folyamatos akciók vannak, például a pelenkáknál, ami számomra azért nagyon szimpatikus, mert tudjuk, hogy mennyire meg tudja terhelni az olyan családok kasszáit ahol kisbaba van, a pelenkaköltség. Egyes termékeket csomagokban is megvásárolhatunk, így sokkal költséghatékonyabb vásárlásokat bonyolíthatunk le. A termékek között konkrét márkára is szűrhetünk, ha van már elképzelésünk, vagy számunkra egy bevált terméket keresünk.

A megvásárolni kívánt termék egyszerűen, pár kattintás segítségével, gyorsan és egyszerűen a kosarunkba helyezhető. Többféle fizetési mód közül választhatunk, a csomagjaink kézbesítését pedig vagy futárszolgálattal, vagy az egyes településeken elérhető túra jártokkal kérhetjük, melyek köre folyamatosan bővül.

Többféle fizetési mód áll rendelkezésünkre, utalhatunk előre, vagy fizethetünk bankkártyával közvetlenül a vásárlás után, de a futárnál is. Nagyon jó szívvel szoktam ismerőseimnek ajánlani a LORD shop-ot, mert egy kellemes felületű webshopon vásárolhatom meg a megszokott jó minőségű termékeket szintén a megszokott, nagyon kedvező árakon. Csak pár kattintás, gyors fizetés és a futár 1-2 napon belül hozza is a kiválasztott termékeimet.

Szóval, ha legközelebb elér a fejfájás, és keresem a lelki okait, az biztosan nem a LORD shopban intézett vásárlásaim fognak eszembe jutni.

Blog