A TopCegalapitas bármilyen cég megalapításában segít

Néhány barátnőmmel régóta hiszünk a kínai orvoslás módszereiben. Nagy álmunk, hogy létrehozzunk egy ezzel kapcsolatos, elsősorban a módszerek népszerűsítésével, köztudatban való elterjedésével foglalkozó céget. Egy ismerősünk, aki szintén saját cég indításán gondolkodik, a TopCegalapitas weboldalát ajánlotta. Azt mesélte, hogy Ő igazából ennek a weboldalnak köszönhetően döntötte el véglegesen, hogy belevág saját cégének létrehozásába.

A TopCegalapitas segít eldönteni, neked való-e a cégalapítás

A TopCegalapitas weboldalán, a topcegalapitas.eu-n minden információt megtalálhatasz, amit a cégalapítás folyamatáról tudni érdemes. Képet kaphatsz arról, hogyan, milyen lépéseken keresztül születik meg egy cég a valóságban. Tájékozódhatsz az alapítás költségeiről. És megtudhatod, mik a pontos feltételei egy sikeres cégalapításnak.

Mindezt abszolút naprakész tájékoztató anyagok elolvasásával teheted meg. A tájékoztatók pedig tökéletesen alkalmasak arra, hogy eldönthesd, valóban neked való dolog-e egy saját cég létrehozása.

A cégalapítás ugyanis egyáltalán nem könnyű buli. Vagyis nem olyan dolog, amit csak úgy félvállról lehet venni. Ahhoz, hogy valóban teljesen törvényes és érvényes legyen a dolog, számos feltételre figyelni kell. Természetesen nem mindegy, hogy kit jelölsz meg a leendő cég ügyvezetőjének és tulajdonosának. De a weboldal egyik tájékoztatója alapján az sem, hogy milyen könyvelőt találsz a folyamathoz.

A TopCegalapitas oldala azonban arról is meggyőz, hogy megfelelő szakmai segítséggel egy saját cég olyan álom lehet, ami tényleg bárki számára elérhető célt jelent.

Ha készen állsz, az első lépésekben is melletted vannak

A TopCegalapitas elsősorban nem a cégalapításról való tájékoztatásra hivatott weboldal. Hanem a cégalapítás körüli papírmunka elvégzésében segítenek. Segítségükkel tehát akár meg is tudod alapítani saját céged, legyen szó bármilyen cégről. A weboldalon részletes leírást olvashatsz arról, hogyan is néz ki egy cégalapítás a TopCegalapitasnál. Illetve találsz egy listát azokról a feladatokról is, amiket a cég segítsége nélkül (a papírmunka elintézése előtt vagy közvetlenül utána) kell elintézned ahhoz, hogy törvényes cég tulajdonosa légy.

Az ügyvédi munka lebonyolítása mellett a cég székhelyszolgáltatással is foglalkozik. Ilyen szolgáltatás igénybe vételére elsősorban akkor lehet szükséged, ha nem tudod, hol legyen álmaid saját cégének bejegyzett székhelye. De jól jöhet pl. akkor is, ha az egyetlen ötleted a lakásod, ami nem rendelkezik a megfelelő paraméterekkel ahhoz, hogy egy cég székhelye legyen. A székhelyszolgáltatás igénybevételével ugyanis kapsz az ezzel foglalkozó cégtől (jelen esetben a TopCegalapitastól) egy megfelelő székhelyet.

Csomagajánlatok a cégalapításhoz

A TopCegalapitas háromféle csomagajánlatot kínál saját cégek útnak indításához.

Az első ajánlattal székhelyszolgáltatás nem jár. Ezt nyilván akkor tudod igénybe venni, ha saját székhellyel alapítanál céget. Ha ezt a csomagot választod, akkor a díj, amit fizetned kell a cégalapításért, a papírmunkához kapcsolódó ügyvédi munkadíj. A céged megalapításának ezen kívül más költségei nem lesznek.

A másik két csomaggal pedig székhelyet is igényelhetsz leendő céged elindítása mellé. Ezekben az esetekben a papírmunka ügyvédi munkadíja ingyenes. Amit a cégalapítás során ki kell fizetned, az a székhelyszolgáltatás díja fél évre (vagyis 6 hónapra). Ha ilyen, székhelyszolgáltatást is magába foglaló cégalapítási csomagot választasz, a TopCegalapitas a befizetett 6 hónap mellé egy ingyenes, ajándék hónapra vonatkozó székhelyszolgáltatást is ad a csomag mellé.

Ha szeretnél kicsit jobban megismerkedni a cégalapítás körülményeivel. Vagy netán már ott tartasz, hogy bele is vágnál egy cég elindításába.

Akkor a TopCegalapitas weboldalán minden információt és segítséget megkaphatsz, amire csak szükséged lehet! Legyen szó bármilyen cégről (akár kínai orvoslással foglalkozóról is)!

TopCegalapitas

Blog