Kínai teák népszerűek, hát még a polcrendszerek

Rendszeres vendégei vagyunk a barátnőimmel egy kínai gyógynövényekkel és egyéb ázsiai gyógyászattal foglalkozó kis boltnak. Mi a fogyást részesítjük mindig előtérbe, ezért az ilyen típusú szerek után kutatunk mindig, legyen szó kapszulákról, vagy éppen a teákról. Én a teákra esküszöm, nagyon jó tisztító hatásuk van, az ízük lehet éppen nem a legkellemesebb, de a hatásuk mindinkább előremutató, kézzel és kilók mértéhez igazodva is látványos.

De ízületi problémákra és megfázásra is rengeteg készítményük van, amit ajánlások alapján alkalmazni szoktunk, kenőcs, illetve tapasz formájában. A keleti orvoslás alapjaiban más, mint az európai ezért is érdemes kipróbálni, olyan termékeket, amik nem mesterségesen előállított módszerekkel, és hatóanyagokkal készülnek, hanem olyan termékek, amelyek természetes alapanyagok, növények szárított formája.
Szóval itt a boltban, ahogyan barátnőmmel válogatunk a termékek között egyszer csak feltűnik, hogy minden milyen rendezett lett, jobban áttekinthető az üzlet, a termékek szellősebben vannak elhelyezve.

Amikor is rájövünk, hogy a polcrendszer változott meg, nagyon kifinomult formát öltött ezáltal a bolt. Mivel nagy boltról beszélünk rájöttünk, hogy akár raktár polcrendszert is felállíthattak ide, mert a termékkínálatuk hatalmas, így nagy teherbírású polcrendszer itt kiválóan funkcionálhat.

Amint szóba elegyedtünk, az általunk már jól ismert eladóhölggyel, tudomásunk is lett róla, hogy igen lecserélték a polcrendszerüket, mert ez így sokkal átláthatóbb és praktikusabb mindenki számára. Az eladók és a vevők is könnyebben megtalálják az általuk keresett termékeket, mivel szellősebb és jobban strukturáltabbak a sorok. Ez is volt a céljuk nem titkoltan, hogy a vásárlóik kedvében járjanak, a könnyebb vásárlásért, és nekik is jobb, hogyha szépen felpakolhatják a portékájukat, nagyon esztétikusak így.
Raktár polc teljesen alkalmas erre a feladatra, amit az eladók és az üzlettulajdonos szánt neki. Nagy a teherbírásuk, könnyen mozgathatók és az időtállósága is kihangsúlyozandó.

Az üzletvezető találta egy remek polcrendszereket forgalmazó céget, akik mind a gyártásban, leszállításban és az összeszerelésben is partnerek voltak, így a vezetőnek semmi más dolga nem volt, csak átvenni az összeszerelt polcrendszert. Még azzal sem kellett bajlódniuk, hogy összeszerelő szakembert találjanak, mivel a cég maga vállalja a leszállításon túl is az összeszerelést. Ez nagyfokú könnyebbséget jelent a vásárlóik számára, hogy a leszállítás időpontjában nem kell külön arról gondoskodniuk, hogy időpontra megérkezzen egy összeszerelő brigád, akik jelen polcrendszert ismerik is. Valamint a forgalmazó így vállal garanciát a termékeikre, hogy minden egyes munkafolyamatot ő végez el, így biztosra veheti a megrendelő, hogy jó munkát végeznek, nem csak a minőségi garancia áll fent. 

Raktár polc

Amikor a vezetők ennél a cégnél döntöttek az nem más miatt volt, hogy a remek honlap és a szakértői hozzáértésük miatt esett rájuk a választás. A honlap nagyon összeszedett, minden egyes termékük külön kategóriában szerepelnek, ezáltal a választás is könnyebb, nagyon jó, hogy tagoltan szerepelnek ezek a termékek, mert minden egyes termékhez, mellékelnek termékleírást, mely nagyon részletesen azt is tartalmazza, hogy egyes polcokat milyen típusú áruk tárolására alkalmasak. A döntést még fényképek is segítik, mivel a szemléltetés nagyon fontos dolog.

Raktár polcok beszerzése jobban nem is alakulhatott volna, mivel az árajánlat bekérése után, rövid időn belül megérkezett hozzájuk a felmérő szakember is, aki tanácsokkal és praktikákkal látta el az üzletvezetőket. Felvázolta számukra, hogy milyen rendszerben tud leghatékonyabban működni a raktári polcrendszer. És megnyugtatta az üzletvezetőket, hogy az általuk kiválasztotta, és megrendelni kívánt rendszer nagyon is illik az üzlet által forgalmazott termékekhez és azok tárolásához.

Elmondások szerint a gyártás, szállítás és az összeszerelése a polcrendszernek nagyon hamar megtörtént, szinte nem is hitték el, hogy egy ilyen remek céget tudnak kifogni, akik ilyen profi módon kezelik az ügyfeleket és azok igényeit, megrendeléseit. Ami nagyon szimpatikus volt még az üzletvezetőnek, hogy a polcrendszert forgalmazó cég szakemberei nagyon értettek a dolgukat, legyen szó akár a felmérő szakemberről, vagy az összeszerelő szakemberektől, akik nagy összhangban, profi módon egy nap leforgása alatt a helyére állították a polcokat.

Mindenképpen csak ajánlani tudják ezt a céget, azok számára, akik raktár polcokban gondolkodnak.

Blog