Bőr laptoptáska a www.bagbox.hu-ról

Nemrégiben vettem egy új laptopot, mert a régi már elég elavult és lassú volt. Mivel a munkámhoz elengedhetetlen az, hogy számítógépem legyen, muszáj voltam hamar beszereznem egy újat. Az sem volt kérdés, hogy laptopot, vagy hagyományos, asztali gépet vegyek, mivel nemcsak otthon, hanem a munkahelyemen is használnom kell, ezért csakis a hordozható verzió felel meg számomra.

Amikor kiválasztottam az új gépet egy informatikus barátom segítségével, alig telt el pár nap és meg is rendeltem. Amikor megjött nagyon örültem neki, de rájöttem, hogy ehhez a szép, új géphez dukálna egy új, bőr laptoptáska is. Az egyértelmű volt, hogy bőr táskát szeretnék, mivel az tartósabb és professzionálisabb kinézetű is, mint a sima szövet.

Úgy döntöttem, hogy az új laptoptáskámat a www.bagbox.hu-ról rendelem meg, mert ezzel a webáruházzal korábban is meg voltam elégedve. Korábban rendeltem már tőlük pénztárcát és válltáskát is, amik azóta is úgy néznek ki, mintha újak lennének, szóval biztos voltam benne, hogy ha tőlük rendelek laptop táskát, akkor az is hosszú távon hű társam lesz.

Elég nagy volt a választék, a klasszikus modellektől kezdve a nőies darabokon át az egyedibb, extrémebb darabokig. Mivel nekem a munkám során is szükségem van a táskára, próbáltam olyat választani, ami tükrözi is az egyéniségem, de mégsem túl extrém, hogy a munkám során is ideális legyen. Természetesen a bagboxnál sikerült ilyen táskát találnom, ami hamar meg is ékezett hozzám és azóta boldogan használom. Ha legközelebb táskára lesz szükségem, akkor is ezt a webshopot fogom választani!

Blog