Az egészség mindenek előtt áll

Az orvoslás, gyógyítás már gyerekkorom óta az életem fontos részét képezi. Lévén, hogy szüleim egészségügyben dolgoznak, már korán felismertem a megelőzés fontosságát.

Ezek kapcsán sokféle alternatív gyógymóddal megismerkedtem, így kerütem kapcsolatba a kínai orvoslással is. Ez áll hozzám a legközelebb, ám van egy terület, amire semmilyen természetes gyógymód által sem kaptam megfelelő megoldást: ez nem más, mint a fogaim.
Sajnos nem örököltem jó géneket fogak terén, szóval már korán szükségem volt bizonyos beavatkozásokra, hogy ne romoljanak tovább. Ezek miatt fokozottan ügyeltem rá, hogy a lehető legjobban megóvjam a szám egészségét.

Eljött az ideje annak, hogy egy új fogkefét vásároljak. A fogorvosom utasítása szerint szerettem volna eljárni, így rendkívül fontos volt, hogy megfelelő minőségű fogkefét vegyek.
Számos drogáriát végig jártam, de nem találtam meg azt az elektromos fogkefét, amire nekem szükségem lett volna. Tanácstalanságom elújságoltam a barátnőmnek, aki csak egy linket küldött válaszként: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/elektromos-fogkefe-c1129
Azt állította, hogyha itt nem találok megfelelő fogkefét, az nem is létezik.

Korábban nem hallottam még a bestmarkt.hu-ról. Szerettem volna kicsit utána nézni a dolgoknak, hogy valóban megbízható helyről rendelhessek. Ez egy széles választékú elektronikai áruház, ahol számos kategóriában válogathatunk. Nyilván nem csak elektromos fogkeféket lehet innen rendelni, hanem háztartási cikkeket, számítógépes és mobil eszközöket, fotós kiegészítőket és számos, mindennapokban használt dolgot.

A Google és a közösségi oldal értékelései nagyon jók voltak. Mindenki azt írta, hogy elégedettek a rendeléssel, és valóban azt kapták, amit akartak. Ugyanaz a minőség, ugyanaz a kinézet, minden.
Be is követtem őket a Facebookon, sose lehet tudni, mikor kapok hasznos információkat tőlük.

Miután nekik adtam a bizalmam, a weboldalukra kezdtem koncentrálni. A bestmarkt.hu felépítése nagyszerű. Nem csak a termékkategóriák vannak itt kezelhető módon feltüntetve és kialakítva, hanem minden egyéb pont is. Az elállásról, szállításról, adatvédelmi dolgokról egyaránt könnyen meg lehet találni a szükséges információkat. Az ilyet nagyon szeretem, ugyanis azt sugallja, hogy nincs mit titkolnia az adott vállalatnak. Akik elrejtik ezeket a kényes, de annál fontosabb információkat, mindig nehézkesen kezelik ezeket az ügyeket. Szerencsére a bestmarkt.hu esetében ez a lehetőség fel sem merült bennem.

Innen tudtam meg azt is, hogy a drágább termékek esetében lehetőség van áruhitel igénylésére is. Ez nagyon sok esetben lehet hasznos, főleg így, hogy az áruház segítséget nyújt az igénylésre és kiváló partnerrel rendelkezik. Azért reméltem, hogy nem kell majd áruhitelt felvennem a megfelelő fogkefe megvásárlásához, mégis hasznos információként könyveltem ezt el.

Nekiláttam fogkefét keresni. A termékek közt jócskán elkalandoztam, el is felejtettem először, mit keresek. Okosórák, hajvasalók, laptopok… minden van itt, mi szem-szájnak ingere.

Majdnem felakadt a szemem, amikor megláttam, hogy több, mint kétszáz elektromos fogkefét lehet rendelni az oldalról. Hát, korábban is ismertem a széles választék fogalmát, ám azt se tudtam, hogy egyáltalán gyártanak ilyen sok félét ebből.
Szerencsémre az oldalon, a termékek listájának alján van egy részletes tájékoztató az adott terméktípusról. Itt minden le van írva: az is, hogy melyik mire való, kinek ajánlják.
Nincs két egyforma szájüreg, ennek megfelelően a fogkefék is eltérő funkciókkal rendelkeznek. Ebből a leírásból derült ki például, hogy az igazán király fogkefék jelzik, hogy mennyi ideje mosunk fogat, és a nyomás erősségét is észlelik bizonyos típusok és szükség esetén kompenzálják is azt.
Ezek mellett fontos szempont lehet az akksi élettartama is, hiszen elég kellemetlen, ha állandóan tölteni, nem lehet egy hétvégére sem úgy elutazni, hogy ne kelljen a fogkefe töltőt sem magával cipelni az embernek.

Meglepett, de még arról is volt infó, hogyan kell mosnom a fogamat az elektromos kefével. Ezek alapján sokkal könnyebb volt elképzelni, milyen lesz vele fogat mosni, és ezáltal a keresésnek is úgy tudtam neki állni, hogy már tudtam, mit keresek.

Az old felhasználóbarát kialakításának hála nem kellett végignézni mind a kétszáz fogkefét. Oldalt van egy panel, melyben funkciók és ár szerint tudunk szűkíteni a keresésen. Még a színt is ki tudtam választani!
Ezek után már könnyebb volt, így már “csak” 28 darabból kellett megtalálni a nekem valót. Úgy állítottam be a listát, hogy a legolcsóbb legyen elöl, így a pénztárcám is megkímélhetem, ha nem csábulok el egy drága darab iránt.

Rögtön szemet szúrt két szimpatikus darab. Mivel árban sem volt nagy eltérés, úgy döntöttem, a vélemények alapján haladok tovább. A bestmarkt.hu nagy előnye, hogy minden termékről vannak értékelések. Itt nem csak a hagyományos módon, csillagokkal fejezhetjük ki a tetszésünket, hanem részletes szöveges véleményt is írhatunk. A véleménynyilvánítás különlegessége, hogy itt előnyöknek és hátrányoknak külön van hely! Ez lehetőséget ad arra, hogy valós infókat gyűjtsünk a termékekről, és megtudjuk, mik azok a dolgok, melyek lehet, hogy már csak használat közben jelentkeznek hátrányként.

A vélemények böngészése közben fedeztem fel a leghasznosabb funkciót az oldalon: ez nem más, mint az összehasonlítás. A két, általam leginkább kedvelt terméket kiválasztva lehetőségem nyílt rá, hogy összehasonlítsam őket. Egy táblázatban jeleníti meg ezután a termékeket az oldal, így sokkal átláthatóbb, melyik mivel rendelkezik, milyen teljesítménye.

Végül egy középkategóriás Oral-B termékre esett a választásom. Örültem, mert már a kosárba helyezés előtt láttam, hogy 24 hónapos gyártói garancia vonatkozik a termékre.
Már csak a rendelés volt hátra. Megkönnyebbültem, amikor láttam, hogy regisztráció nélkül is lehet. Persze, sokszor hasznos, ha az ember csinál egy felhasználói fiókot, de én garantáltan elfelejtek minden létező jelszót.

Az adatok megadása után már csak fizetési módot kellett kiválasztanom. Hála az égnek, bankkártyával is lehet fizetni! Ezt sokkal jobban kedvelem, minthogy készpénzzel szaladgáljak a futárhoz. A fizetési felület nagyon könnyen kezelhető és biztonságos volt.

Hamar meg is kaptam az értesítést, miszerint 3-5 napon belül ki fogják szállítani a csomagom, a feldolgozás megkezdődött.
Izgatottan vártam, hogy hívjon a futár.

Terméseztesen aznap is kaptam egy értesítőt, hogy mikorra várhatom az új fogkefét. Amikor átvettem a csomagot, gyorsan ki is próbáltam. A https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/elektromos-fogkefe-c1129 oldalról rendelt elektromos fogkefém tökéletes volt. Magas minőség, könnyű kezelhetőség: pont, mint a leírásban.

Nagyon elégedett voltam, mint a fogkefével, mind a bestmarkt.hu webshoppal. Megbízhatóságuk és széles választékuk páratlan az országban. Bátran ajánlom őket az ismerősöknek, és azóta én is csatlakoztam a pozitív véleményt írók táborához.

Sőt, a többi vásárlót segítendő, a rendelt termékről is írtam infót az oldalra. Szerettem volna megosztani a tapasztalataim, hogy ezzel is erősítsem ennek a nagyszerű rendszernek a működését.

Biztos vagyok benne, hogy sok mindent fogok még innen rendelni! Azt az egyet bánom, hogy korábban nem ismertem még a bestmarkt.hu-t!

Blog